Kruttåsen`s Kennel

 

 

 

Hit Counter

Webmaster/mail Stig Murvold

 

 

       

Vi er Roger (35), Ellen (35), Runar 2 år og Viljar (født mai 2008). Vi bor på Løvset i Melhus. Roger har også en datter, Marlene (7), som er hos i helgene. Roger er fra Tiller i Trondheim. Selv om han er bygutt, har han alltid drevet med jakt, fiske og friluftsliv. Han har holdt på med både Schäfer og Riesensnauser, men ”oppdaget” Breton for 13 år siden og siden har det bare vært Breton det dreier seg om. Roger driver også med skytetrening i Nidaros Jaktskytterklubb. Han arbeider for øvrig i et lite men ettertraktet firma som heter ”Heimdal Industriservice”, og er  rørlegger med sveising som spesialitet.

 Ellen er fra Tromsø. Hun har tidligere holdt på med Schäfer, Dalmatiner og en Alaskan Malamute-Schäfer- Rottweiler- blanding (slå den!). Hunden som minnes spesielt med glede er Dalmatineren, som ble avlivet sommeren 2006, hele 15 år gammel. Ellen er utdannet historiker. Hun har arbeidet som distriktskonservator i Harstad og er nå leder for historiske samlinger på universitetsbiblioteket i Trondheim.

 En av våre felles interesser er å være ute med våre Bretoner. Det gjør vi så ofte vi kan både sommer og vinter. Spesielt trives vi i Tydalen hvor Rogers familie eier ei hytte. Ellens familie eier ei hytte i Skibotn i Nord-Troms, og der er vi gjerne når vi besøker Nord-Norge. Vi har 4 bretontisper som heter Foxy (10) (den frekke), Tyri (6) (den feminine),  Xena (3) (den ville) og Aia (1). Roger har fått gode resultater på våre hunder. Premier kan ses under http://www.kruttaasen.com/Premier.htm

 

                                   Vi giftet oss 2 Juni 2007